Referenties

Sandra Hooiveld – Smallsteps kinderopvang

"We hebben Westfriese Uitjes gevonden via Google. Op onze mail kregen we een snelle reactie terug en hebben verder fijn over onze wensen gecommuniceerd met Anneline. Het arrangement was mede daardoor erg geslaagd. Er werd goede uitleg gegeven. Het drankje bij Van Bleijswijk was super geregeld, net als de attentie voor de winnaars. We geven hiervoor een vette 8!"

Referentie van uitje: Escape room

Sjuul Boon – Horizon College

“We hebben Westfriese Uitjes via internet gevonden. De activiteit voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen en we geven Anneline en haar team hiervoor een wel verdiende 10! Zowel bij het boeken waren de reacties snel, vriendelijk en vooral behulpzaam. De activiteit zelf echt een groot succes!”

Referentie van uitje: Jongens tegen de meiden quiz

Heleen van Veenendaal – familieuitje

"We hebben Westfriese Uitjes gevonden via Google en door de fijne mailwisseling en het telefonische contact met Anneline kregen we het vertrouwen om ons uitje bij hen te boeken. Het was een heel leuk uitje en we hebben een heerlijke tijd gehad. De gids stelde zich dienstbaar op en gaf waar nodig goede uitleg en begeleiding. Als we het een cijfer zouden moeten geven, geven we een dikke 9!"

Referentie van uitje: Rondje Hoorn

default profile picture

“Bij Google hebben we gezocht naar een feestje en activiteit in West-Friesland en kwamen op jullie goed verzorgde site. Tijdens de voorbereidingen werd er goed meegedacht, alles was mogelijk en bespreekbaar en de organisatie van de hele avond werd ons geheel uit handen genomen. We vonden de activiteit heel goed passen in de locatie waar we ons feest wilden vieren. Het spel was ook afwisselend en goed voorbereid. We geven Anneline een 9! Echt een aanrader voor bedrijven en organisaties en vriendengroepen, maar zeker geschikt voor jubileumfeestjes.“

Referentie van uitje: Pub Games

Simone Burger - gemeente Medemblik

“We zijn via Google bij Westfriese Uitjes gekomen. Heel fijn, want het arrangement / de activiteit was echt heel erg leuk. De begeleider had een belangrijke rol in de avond en die geven we een ruime 8 net als Anneline, die ons geholpen heeft bij het boeken van het arrangement.“

Referentie van uitje: Ranking your team

default profile picture

"We hebben een super middag gehad! Grappige opdrachten, leuk spel en we hebben erg gelachen. De bruid was ook blij dus missie geslaagd!
Dit spel raden we zeker aan voor een vrijgezellenfeest. Dank jullie wel voor een geslaagd vrijgezellenuitje!"

Referentie van uitje: GPS spel Vrijgezellig

Ben Bodewes – gemeente Hoorn

"Heerlijk dat alles zo soepel en professioneel werd verzorgd. Vooral de flexibiliteit in opzet vond ik prettig. De quizmaster krijgt een 10!"

Referentie van uitje: Ik hou van Holland bingo!

default profile picture

"Het was een ontzettend leuk uitje. Onze groepsleider was ook erg leuk. Kortom een leuke en gezellige avond."

Referentie van uitje: Fout is goud quiz

Marjo Velzeboer – schoonzussenuitje

"De kok gaf heldere, duidelijke en gezellige uitleg en hielp ons waar dat nodig was. En hij had heerlijke wijn en super lekkere hapjes/recepten mee. Hij krijgt een dikke 10!"

Referentie van uitje: Culinaire borrelplank

default profile picture

"Een gezellig spel dat we met onze club met veel plezier gespeeld hebben. Goede afwisseling van bingo rondes met allerlei andere leuke spellen. Het was een vermakelijke en gezellige avond. Westfriese Uitjes zou ik zeker aanraden: snelle reactie en goed geregeld!"

Referentie van uitje: Ik hou van Holland bingo!

Jeannet Kars – Ooms bouwbedrijf

"Met ons bedrijf hebben wij via Westfriese uitjes een leuk stadsspel in Hoorn gedaan. Tijdens de ontvangst met koffie en lekkers hoorden wij in welke groep wij waren ingedeeld en samen met de collega’s vervolgens op pad gegaan. Als Horinees was mij de stad bekend, maar was geen garantie voor de juiste antwoorden! Een uitdagend en vermakelijk spel! Na afloop heerlijk geluncht met zijn allen bij restaurant Ridderikhoff."

Referentie van uitje: GPS spel Goed fout

Mireille Pool – Gemeente Hoorn

“Het uitje was prima georganiseerd en spelbegeleider heel enthousiast. Door de verschillende spellen in Hoorn te spelen zie je weer heel andere kanten van de stad omdat je op allerlei locaties komt. Erg leuk en een aanrader!

Referentie van uitje: Pubgames dinertour!

default profile picture

“Ik kreeg de workshop van mijn vriendinnen voor mijn vrijgezellenfeest en wat hebben we gelachen! Een hele goede workout en super leuk en interessant om te zien hoe buikdansen werkt. De buikdanseres heeft ons veel kunnen leren, was erg leuk! Ik raad deze workshop iedereen aan!"

Referentie van uitje: Buikdans workshop

default profile picture

“Anneline van Westfriese Uitjes is fijn om mee samen te werken. Enthousiast persoon en ze komt afspraken netjes na. Prettige ervaring gehad en een super leuk uitje voor de groep!”

Referentie van uitje: The big tasty quiz!

default profile picture

“Wij hebben gekozen voor het escape spel een hebben een super leuk personeelsuitje gehad!
Een compleet verzorgd uitje, super goed geregeld van begin tot eind. Contact was al voortreffelijk en er werd goed meegedacht met onze wensen. Het spel was van begin tot eind spannend en voor ieder wat wils, afgesloten met super verzorgde aangeklede borrel. Ik raad het iedereen aan, wat een top dag!”

Referentie van uitje: GPS Escape city game

default profile picture

“Westfriese Uitjes staat voor ontzorgen. Zorg zelf dat je precies doorgeeft wat je wilt en het wordt geregeld. Als ondernemersvereniging komen wij graag terug voor volgende activiteiten."

Referentie van uitje: Puzzel & walk Hoorn (met likeurproeverij)

Joyce Buddingh – Leekerweidegroep

Zeer geslaagd team uitje gehad! Het is heel fijn dat er tijdens het uitje goede begeleiding bij is van Westfriese Uitjes. Leuk spel, veel lol gehad en vooral erg gezellig!

Referentie van uitje: Fout is goud quiz

Jolanda Driebergen - Vriendenuitje

“Een super gezellig spel om te spelen samen met vrienden, familie of je collega’s. Er waren leuke maar soms moeilijke vragen en raadsels. Het Escape room spel steekt goed in elkaar en is spannend, welk team gaat er winnen. We hebben een vreselijk gezellige middag gehad!”

Referentie van uitje: Escape dinerspel

default profile picture

“We hebben meerdere uitjes laten organiseren door Westfriese Uitjes. Het is altijd top geregeld en een super herinnering. Dit spel is geweldig, wat een herkenning qua muziek en veel lol gehad met de verschillende muziekrondes. Zeker een aanrader voor een hele gezellige avond met lekker eten!”

Referentie van uitje: Mannetje van de radio

default profile picture

"We kregen snel antwoord en goed en persoonlijk contact. Fijn dat de dame met de blessure ook nog meekon. Alle solexen werden keurig en op tijd gebracht. We hebben een fantastische dag gehad, ga zo door!

Referentie van uitje: Solex tour

default profile picture

"Ik ben via de tip van een vriendin bij jullie terecht gekomen. De workshop 'dikke dames schilderen' was heel gezellig, wij geven onze docente een dikke 10!!! Ik zou zeker Westfriese Uitjes bij anderen aanraden en ook de workshop aanbevelen bij andere mensen. Het boeken bij Westfriese Uitjes verliep heel voorspoedig, snelle reacties van Anneline en ze kwam zeer vriendelijk en spontaan over."

Referentie van uitje: Dikke dames schilderen

Linda Burggraaf-Freijser - Kramer Keukens

"Strijdbare en gezellige middag gehad tussen de “Jonkies” en de “Golden Oldies” van Kramer Keukens. Wij hebben een leuk GPS spel gedaan in Hoorn. Hoorn is bekend terrein maar op zo’n middag loop je toch heel anders rond en zie je dingen die je normaliter niet ziet. De begeleiding was top en van te voren denken ze ook goed met je mee."

Referentie van uitje: GPS spel Culinair & Co

Ellen Honsbeek - Albea Alkmaar

"We hebben erg veel lol gehad en was leuk om te zien dat we elkaar onderweg af en toe weer tegen kwamen en ook weer kwijt raakten. Ieder team had zo zijn eigen strategie met de Westfriese rally."

Referentie van uitje: Westfriese Rally

Marijn van den Brink - Spinaker onderwijs

"Dankzij de organisatie van Anneline en haar medewerkers hebben we een ontzettend leuk personeelsfeest gehad. Deze activiteit is een aanrader en goed te doen voor sportieve en minder sportieve mensen. Erg gelachen! Afwisselende activiteit, goede catering en een prima prijs!"

Referentie van uitje: Highland games West-Friesland

default profile picture

"Een goed verzorgde middag op onze eigen locatie, konden we als vriendengroep gezellig afsluiten met een diner (eten was lekker) waar voldoende voor iedereen was. Een geweldige quiz, erg gelachen! Kortom boeken!!"

Referentie van uitje: Jongens tegen de meiden dinerquiz

default profile picture

"Met onze vriendengroep hebben we het Happen en Tappen GPS Dinerspel gespeeld. De combinatie van het spelen van een spel en tussendoor eten beviel ons erg goed. Het spel was uitdagend en van een goed niveau. We moesten hard werken om alle vragen te kunnen beantwoorden binnen de tijd; een uitdaging die aan onze fanatieke groep goed besteed is. De begeleidster deed het erg leuk en met Anneline was van te voren alles zo geregeld!"

Referentie van uitje: Happen & tappen dinerspel met GPS

default profile picture

"We hebben een leuke middag gehad met de quiz! Gevarieerde spellen en grappig het spel met die letterhesjes. Fijn dat de quiz nog last minute geregeld kon worden, dank voor jullie flexibiliteit. De quizmaster was enthousiast, vrolijk en duidelijk. Deze quiz was de juiste activiteit voor mijn team in dit schooljaar. Heel erg bedankt, erg blij met dit uitje!"

Referentie van uitje: Ranking your friends dinerspel

default profile picture

"Ter gelegenheid van het 65 jarig huwelijksfeest van opa en oma hebben wij inclusief opa en oma deelgenomen aan het GPS spel 'de Jongens tegen de meisjes'. De strijd was leuk! Mede dankzij Westfriese Uitjes hebben wij een gezellige middag beleefd in het stadje Hoorn."

Referentie van uitje: GPS spel De jongens & de meiden

Jacqueline Veenstra -Nooij - Esdege Reigersdaal

"Al meerdere keren hebben wij een uitje georganiseerd met medewerking van Westfries Uitje, dat is goed bevallen. Er is een goede communicatie, snelle reactie en ze denken mee over de prijs en de inhoud ervan. Wij zijn er zeer over tevreden en kunnen het je aanraden."

Referentie van uitje: Bingo met een beat!

Betty Hoekstra - GGZ NHN

"Als GGZ NHN hebben wij nu een aantal keren gebruik gemaakt van Westfriese Uitjes. De gastvrijheid en enthousiaste begeleiding "smaken naar meer'". Mochten we als personeel in de toekomst weer eens wat te vieren hebben dan denken we zeker aan Westfriese Uitjes. De tapas waren top!"

Referentie van uitje: Workshop tapas maken

Brenda Op 't Einde - ROC Horizon College

"De site is erg overzichtelijk met enorme keuze qua uitjes voor zowel jong als oud. Het contact met het bedrijf is uitstekend, snelle reactie via de mail of telefonisch bij vragen. Het spel was erg origineel en grappig, blijft leuk de ouderwetse polaroid camera! En leuk dat je de foto’s aan het einde van het spel als herinnering hebt. Als je een stad wilt leren kennen, dan ben je bij Westfriese Uitjes aan het juiste adres!"

Referentie van uitje: Polaroid party!

Patricia Visser - Brandweer Nibbixwoud

"Goede organisatie met vele mogelijkheden voor iedereen om een geslaagde dag en/of avond te organiseren. De spellen zijn gezellig en we hebben dan ook veel lol gehad. Wij waren dik tevreden en zouden zo weer samen met jullie een mooie & gezellige avond/dag organiseren".

Referentie van uitje: Nostalgische Oud Hollandse spellen

Gert Ruiters – Enza zaden Enkhuizen

"Met 30 collega’s naar het stationscafé in Enkhuizen, vanuit hier begon onze GPS tour langs de mooie plekjes in Enkhuizen verdeeld over 7 groepen. Na een hoop lol en gezelligheid kwamen we na 2 uur weer terug in het stationscafé waar we met ze alleen buiten heerlijk genoten hebben van een goed Italiaans buffet. Iedereen was zeer enthousiast, bedankt voor deze leuke middag".

Referentie van uitje: GPS spel Ik hou van West-Friesland

Eric Bruns – BSN Medical Almere

"Een team van BSN Medical heeft een geweldige dag doorgebracht in Hoorn. Mede door de meer dan uitstekende begeleiding van Anneline, van Westfriese Uitjes. Heerlijk gegeten en mooie verhalen gehoord!"

Referentie van uitje: Culinaire wandeling

Sander Lobbes – Atlas College

"Wij als scholengemeenschap De Dijk (x/- 45 personen) hebben een zeer plezierige middag gehad onder leiding van 2 bedreven, hardwerkende koks. Heerlijk gegeten!

Referentie van uitje: BBQ workshop

Stacy van Rijn - PV Van Kampi-Oenen (VKG)

"Enige tijd geleden hebben wij in samenwerking met Westfriese Uitjes een High Tea workshop voor ons personeel georganiseerd. Over de samenwerking met jullie zijn wij erg tevreden! Vooral de korte lijnen en de snelle en duidelijke terugkoppeling door jullie medewerkers waren erg goed."

Referentie van uitje: High Tea workshop

Ronald Raven – personeelsvereniging ‘de Ontlading’ – Van der Laan electrotechniek

"Personeelsvereniging ‘de ontlading’ heeft een topavond gehad met de casinospellen. Alles was top en professioneel geregeld!"

Referentie van uitje: Casino avond!

Mira Hogers - Horizon College

"Het is niet makkelijk een bedrijfsuitje te organiseren voor 70 personen maar Noord-Hollandse Uitjes draait daar de arm niet voor om. Tot op het laatste moment was het een verassing voor onze collega’s wat we gingen doen. Een op maat gemaakte GPS/foto-puzzeltocht in de auto (rally), met aansluitend een rondvaart met een sloep of een stadswandeling met gids. Het geheel werd afgesloten met een uitstekend verzorgde BBQ. Met één woord: TOP."

Referentie van uitje: GPS Fotorally

Esther de Groot - Gemeente Koggeland

"Een hele gezellige en uitdagende pubquiz verzorgt door Westfriese Uitjes voor onze vrijwilligers van de gemeente Koggenland. Uitdagende en afwisselende rondes. Enthousiaste quizmaster, de middag was geslaagd en ook zeker de organisatie rondom deze middag!"

Referentie van uitje: Pubquiz!

Joline Post - Basisschool Idenburg - Andijk

"De gidstour was geweldig! Het uitje voldeed aan alle verwachtingen, we hebben genoten! Beiden gidsen een dikke 9."

Referentie van uitje: Stadswandeling West-Friesland

default profile picture

"Wij hebben mede dankzij West-Friese uitjes een ontzettend leuk vrijgezellenfeest gevierd! Het team was erg flexibel, dacht goed mee van te voren en tijdens de activiteit zelf hadden we een ontzettend leuke spel dame, ook het personeel van de Ridderikhof was fantastisch!"

Referentie van uitje: Ranking your friends dinerspel

default profile picture

"De quiz was helemaal geslaagd, we hebben een leuke avond gehad met z'n allen! De quiz was boven verwachting en goed in elkaar gezet!

De activiteitenbegeleider krijgt van ons een dikke 10 en we zouden deze activiteit zeker aanraden bij anderen. Bedankt voor de leuke avond en tot de volgende keer!"

Referentie van uitje: Fout is goud quiz

Marriët van Zon - Palito -  Facilitair Bedrijf LeekerweideGroep

"We wisten niet wat we konden verwachten met het spel maar vonden het een hele leuke manier om aan teambuilding te doen. De combinatie van leuke opgestelde brainkrakers, het zoeken naar locaties met GPS. De vragen en opdrachten waren van verschillend niveau. Het geheel stak leuk in elkaar. Ontzettend fijn mail contact gehad met Anneline van Westfriese Uitjes. Ze is ons goed tegemoet gekomen: toen wij dit uitje moesten verplaatsen was zij welwillend. Grote service!! Het is een geslaagde dag geweest en ik zou Westfriese Uitjes zeker aanraden bij andere mensen!"

Referentie van uitje: GPS Moordspel

default profile picture

"De foto challenge in Enkhuizen was een leuke bezigheid waarbij je onderweg gezellig kon praten. De begeleider gaf een goede uitleg en had een enthousiaste uitstraling. De ervaring met het boeken bij Westfriese Uitjes was helemaal top, ga zo door! Iedereen heeft een leuke middag gehad dus namens alle deelnemers mag ik je bedanken!"

Referentie van uitje: Selfie game!

Sanne Bekebrede - Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

"De activiteiten en het arrangement waren goed georganiseerd. Het GPS 'ik hou van Holland spel' is een leuke activiteit om samen te werken en zo ook meer van de stad te zien. We vonden het een geslaagde dag en de locaties waar we de koffie met gebak en de lunch kregen waren erg goed. Westfriese Uitjes had een goede begeleider, ze krijgt een 9! We hebben van de deelnemers veel positieve reacties ontvangen en raden Westfriese Uitjes dan ook zeker aan bij andere mensen."

Referentie van uitje: GPS spel Ik hou van Holland

default profile picture

"Super avond, leuke quiz! Goede quizmaster. Flexibel, speelt in op de wensen van de groep. Leuk voor alle leeftijden. Meesten van ons waren 40 tot 50 jaar maar ook de tieners van 17 jaar en drie grootouders (75+) deden volop mee. Echte aanrader dus!"

Referentie van uitje: Jongens tegen de meiden quiz

Henk Vlaar - Horizoncollege

"Voor ons teamuitje was ik op zoek naar een leuke activiteit. Het arrangement voldeed volledig aan onze verwachtingen! Anneline, je hebt ons een mooie dag bezorgt: de activiteiten waren goed georganiseerd en begeleidt. Ik zou de gehele dag, activiteiten, begeleiding, organisatie willen beoordelen met een 8,5 tot 9,0. We hebben echt genoten! Het aanbod van Westfriese Uitjes zou ik zeker een ander aanraden. De gehele communicatie vooraf heb ik ook als plezierig en behulpzaam ervaren."

Referentie van uitje: Puzzeltocht Tour de Step

Belinda Hekman - Wilgaerden

"We hebben ons erg vermaakt. Cijfer 9 geven we, geweldig al die muziekspellen. Hilarisch soms! Lekker afwisselend en voor iedereen wat wils. Het is een aanrader om een boeking te doen bij de Westfriese Uitjes. Waarschijnlijk volgend jaar weer!"

Referentie van uitje: Mannetje van de radio

Manon Tamminga - Tritel

“We hebben een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad in Hoorn. Het contact met Anneline verliep prettig en de gekozen locaties voor de Pub games waren mooi!”

Referentie van uitje: Pubgames dinertour!

default profile picture

"We geven de quizmaster een 10! Ik werd zeer goed geholpen bij Westfriese Uitjes, snelle reacties, super leuke quiz en goede service. Keep going!"

Referentie van uitje: Ik hou van Holland quiz

Piet-Jan Ooms - directeur Ooms Bouw en Ontwikkeling

"Om de teamspirit te optimaliseren proberen wij elk jaar en actief uitje te doen met het personeel om elkaar ook op een ander vlak dan alleen werken beter te leren kennen. Dit jaar hebben wij het door Anneline Bruins Slot van Westfriese Uitjes laten organiseren en dat was een enorm succes! Iedereen die ik gesproken heb vond het een topdag, dus zeker een aanrader voor ieder ander die dit met zijn of haar bedrijf wilt doen!"

Referentie van uitje: GPS spel Kaap Hoorn

default profile picture

"Deze gezellige en leuke activiteit zou ik zeker aanraden bij mensen (GPS Teamverband), er werd zeer positief op gereageerd door iedereen. Het contact met Westfriese Uitjes was erg goed. Bedankt voor een leuke dag, ik zou Westfriese Uitjes bij iedereen aanraden!"

Referentie van uitje: Het Teamverband GPS spel

default profile picture

"Gisteren hebben we ons personeelsfeestje gehad, het was erg geslaagd en iedereen heeft genoten! Gelukkig was het droog. Voetgolf is een hele leuke activiteit. Sportief maar niet TE sportief. Erg veel lol gehad! Bij deze bedankt voor de uitstekende organisatie".

Referentie van uitje: Voetgolf in West-Friesland

Hermien Witteveen - Esdege Reigersdaal

"Via een naaste collega, die had van een medewerker van een ander cluster vernomen dat jullie goed waren bevallen, zijn we bij Westfriese Uitjes terecht gekomen. Onze ervaring met parkgolf in Hoorn was positief en er werd goed gereageerd en adequaat op wat ik wilde. Tevens kon er gesproken worden over alternatieven bij slecht weer. De begeleider geven we een 8! Westfriese Uitjes ga vooral zo door!"

Referentie van uitje: Parkgolf in West-Friesland!

default profile picture

"Ik heb gewoon gegoogled op ‘uitje West-Friesland’. ‘Ik hou van Holland’ krijgt van mij een dikke voldoende/9. Zou het aan iedereen aanraden en zelf ook best nog een keer willen doen. Goede organisatie!"

Referentie van uitje: Dinerquiz Ik hou van Holland

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?

Volg ons

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte 

* Lees hier onze privacyverklaring.