Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld BBQ workshop

BBQ workshop

Ben jij een echte 'grill-meister'? Maak samen met onze kok de meest tongstrelende en zomerse BBQ gerechten!

Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden, collegae of familie samen lekker te BBQ-en?! Doe mee met deze overheerlijke en gezellige workshop, en geniet een hele middag of avond van de meet geweldigste gerechten van de BBQ.  Deze workshop verzorgen wij op uw eigen locatie of, indien gewenst, elders.

De workshop bestaat uit 2 gangen: een heerlijk hoofdgerecht en een even smakelijk nagerecht. Onder leiding van onze enthousiaste en vrolijke kok ga je aan de gang met het zelf maken van sauzen, salades en marinades. Je leert de fijne  kneepjes van het BBQ-vak, bijvoorbeeld hoe je diverse soorten vlees, vis en groenten zo grillt dat je je vingers er ook bij opeet. Na de eerste ronde BBQ-en worden alle zomerse & tongstrelende gerechten onder het genot van een drankje verorberd. Daarna is het tijd voor het toetje! Ook van de BBQ? Jazeker! De kok bereidt samen met de groep een echt BBQ dessert, een zoete afsluiter van een heerlijke middag of avond. Dus boek deze workshop en test jouw 'grill-meister' kwaliteiten!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 39,50
Duur (in uren): plm. 3,5 uur
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een geschikte locatie voor u
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: tweegangen menu met vele gerechten, 5 drankjes (wijn, bier, fris) p.p, verschillende salades, sauzen, groenten, vlees, vis, begeleiding kok, kookgerei voor de workshop. Indien de locatie dat toestaat, kan deze workshop het hele jaar worden geboekt. Indien er geen BBQ aanwezig is: huur BBQ + alle BBQ materialen + vervoerskosten binnen regio West-Friesland:  € 85,= incl btw.
Verdere mogelijkheden : € 49,50 p.p.(excl. btw) voor een BBQ 'Luxe' en € 39,50 p.p. (excl. btw) voor een BBQ 'Zomers' Minimum aantal deelnemers: 15
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook de 'Tapas workshop'

 

Informatie aanvragen