Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Bierproeverij

Bierproeverij met speciale bieren!

Een bierproeverij met speciale bieren die je niet in iedere kroeg zal vinden...

Doe mee met deze bierproeverij in Hoorn en test jouw bierkennis! Nadat het eerste biertje is ingeschonken, krijg je interessante en leuke verhalen te horen over dit bijzonder smakelijke drankje. Op het proefformulier dat iedereen krijgt, kun je jouw smaakbevindingen op kwijt. Is het een blonde rakker, een triple of misschien wel een bokbier? Neem een slok, proef, laat dit heerlijke vocht door je keel glijden en probeer de verschillende smaaktonen te herkennen. Aangezien de bieren die geserveerd worden niet zomaar standaard 'kroegbieren' zijn maar zeer speciale exemplaren, zal deze proeverij je verrassen!

Tussendoor neem je een slokje water en een lekker hapje om de smaakpapillen te neutraliseren. In totaal proef je 4 of 6 bieren. De locatie is een gezellige bierlokaal in het centrum van Hoorn met een ervaren bierspecialist die precies weet waar hij zijn klanten mee moet verrassen. Een leuke activiteit voor de echte bierliefhebbers of voor mensen die meer willen leren over de achtergrond van dit heerlijke eeuwenoude drankje. Proost!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 19,00
Duur (in uren): plm. 1,5 uur
Locatie: Hoorn
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: De bierproeverij met 4 bieren is inclusief: proeven van 4 bieren, begeleiding bij de proeverij, proefformulier, water, brood met smeersels, kaas, worst. De bierproeverij met 6 bieren is inclusief: proeven van 4 bieren, begeleiding bij de proeverij, proefformulier, water, brood met smeersels, kaas, worst en een koud hapje.
Verdere mogelijkheden : Prijs proeverij 4 bieren : € 19,- p.p. (excl. btw); duur plm 1,5 uur Prijs proeverij 6 bieren : € 24,50 p.p. (excl. btw); duur: plm. 2 tot 2,5 uur De prijs van een bierwandeling (1,5 uur) gecombineerd met een bierproeverij met 4 bieren (1,5 uur) , bedraagt € 27,85 p.p. incl. btw.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Wijnproeverij'

 

Informatie aanvragen