Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Buikdansworkshop voor kinderen

Buikdansworkshop voor kinderen

Onze buikdanseres verzorgt op sprankelende wijze een buikdansworkshop op jouw kinderfeestje!

Ze begint met een mooi buikdansoptreden om in 1001 nacht sfeer te komen. Vervolgens leer je alle basisbewegingen van de oriëntaalse buikdans op gezellige en vrolijke muziek. Een kleurrijke sjaal met rinkelende muntjes om de heupen maakt het feest compleet, het ziet er spetterend uit! Voor je het weet sta jij met je heupen te schudden, je schouders te draaien en soepele "camel" bewegingen te maken. Je leert ook dansen met een sluier en uiteraard ontbreekt een leuke choreografie op een nummer van Shakira niet. Iedere deelneemster ontvangt na afloop een persoonlijke buikdans oorkonde.

De jarige job wordt extra in het zonnetje gezet door een speciale buikdansoutfit die haar eruit laat zien als een echte buikdanseres. Een mooi cadeau na afloop van het geslaagde buikdansfeestje maakt het geheel compleet! Wil jij een onvergetelijk kinderpartijtje: boek dan de buikdansworkshop bij buikdanseres Alina!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 135,00
Duur (in uren): 1,5 uur
Opties voor locatie: Locatie: op uw locatie of indien gewenst in een mooie danszaal met spiegels in Hoorn.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Minimum aantal is niet van toepassing. De prijs is een vast bedrag ongeacht het aantal deelnemers.
De activiteit is inclusief: (zaalhuur), begeleiding docente, oorkonde voor iedere deelnemer, gebruik sjaals met muntjes, gebruik sluier, cadeau voor de jarige, speciale outfit voor de jarige reiskosten binnen regio West-Fiesland.
Verdere mogelijkheden : Prijs inclusief btw: € 135,- op uw locatie (regio West-Friesland) Prijs inclusief btw: € 155,- in een mooie danszaal in Hoorn.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

 

Informatie aanvragen