Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Burlesque workshop

Burlesque workshop

Leer bewegen als een echte 'foxy lady' !

Terug naar de jaren '50: de veren en boa’s mogen weer uit de kast! 

Leer teasen met een grote knipoog en stap uit je comfort zone!  Onze docente is professioneel danseres en zal je de fijne kneepjes van deze mooie dansvorm leren. Soepele heupbewegingen, een schalkse blik, mooie armbewegingen en een sexy loopje, van alles passeert de revue tijdens deze spannende workshop in West-Friesland. De workshop Burlesque wordt gegeven op vrolijke muziek, dus iedereen kan de oefeningen gemakkelijk meedoen. Laat jouw sensuele kant naar boven komen en leer als een 'foxy lady' bewegen. En echt, die boa is een handige tool om mee te spelen. Na deze workshop weet jij iedere man gegarandeerd het hoofd op hol te brengen!

De workshop is erg geschikt voor een vrijgezellenfeestjes voor dames: hilariteit en gezelligheid ten top in West-Friesland! Gebruik van burlesque accessoires en kleding zijn bij de workshop inbegrepen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 25,-
Duur (in uren): 1,5
Locatie: Alkmaar, Bergen, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Purmerend, Volendam, West-Friesland
Opties voor locatie: Tevens is het mogelijk om de workshop op uw eigen locatie te boeken.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: Begeleiding docente, zaalhuur, gebruik van Burlesque kleding en accessoires, oorkonde voor iedere deelnemer.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Buikdans workshop'

 

Informatie aanvragen