Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

Dikke dames schilderen

Fleur je huis op met een vrolijk tafereel: jouw eigen 'Dikke dame'!

In een ontspannen setting gezellig samen schilderen. Het onderwerp? Dikke dames! Deze vrolijke en gezellige dames sieren na de workshop de schilderijen van alle deelnemers met hun kittige uitstraling. De docente leert jullie hoe je een opzet moet maken om de eigen 'Dikke dame' tot leven te wekken. Kleurgebruik, het type kleding dat ze draagt, krijgt ze een hoedje of misschien wel een bril: jij geeft letterlijk en figuurlijk vorm aan deze dame.

Uiteraard is het ook mogelijk om jou, je vriendinnen en/of je zussen in het schilderij te laten uitbeelden.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Ook als je niet erg creatief bent krijg je genoeg handvaten van de docente om een mooi schilderij te maken. Dus pak lekker een drankje, een schildersdoek en een paar penselen, en leef je uit in de wondere wereld van de 'Dikke dames'!

De workshop is zeer geschikt voor een vriendinnendag, zussendag of vrijgezellenfeest. Indien gewenst is het ook mogelijk om een koe te schilderen.

De doeken meten 60 x 60 cm.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 31,00
Duur (in uren): 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Purmerend, Schagen, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Wij verzorgen deze workshop door heel Nederland. Indien er reiskosten aan verbonden zijn vanaf Hoorn, berekenen wij deze door.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag. Let op: deze workshop is niet voor 2 personen te boeken op basis van open inschrijving!
De activiteit is inclusief: Gebruik van alle schildermaterialen, zaalhuur, 1 drankje met lekkers, schildersdoek, begeleiding docente, plastic schort, een mooi schilderij dat iedereen na de workshop mee naar huis krijgt. 
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Schilderen aan de haven'

 

Informatie aanvragen