Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld 'GPS spel 'Culinair & Co'

GPS spel Culinair & Co

Een likkebaardend leuk GPS spel voor de echte smulpaap!

Dit gezellige en interactieve GPS spel is te reserveren is in onder andere Hoorn, Enkhuizen en andere steden in West-Friesland, en haalt bij iedere Bourgondiër het beste naar boven. Speel met jouw team dit smakelijke spel, en test je culinaire kennis.

Jullie gaan in teams de stad in, waar je met het GPS apparaat speurt naar alle punten die in dit spel voorkomen. Je 'spot' foto's bij de juiste way points, beantwoordt vragen over alles wat met eten, drinken, koken en genieten heeft te maken, en probeert zo met jouw team zoveel mogelijk punten te verdienen. De vragen zijn een uitdaging voor iedereen die culinair is ingesteld! Wat weten jullie over koks en koken, wijnen en kazen, kruiden en specerijen, eigenaardige gerechten en opmerkelijke eetgewoonten in andere landen? Wat verschijnt er op je bord krijgt als je 'waterzooi' op de menukaart ziet staan, en ben je bekend met het woord 'chambreren'? Ben jij een echte keukenprins(es) en levensgenieter? Dan is dit GPS spel in de regio West-Friesland, Alkmaar of Amsterdam echt iets voor jou!

Uiteindelijk gaan jullie op jacht naar de juiste eindlocatie, maar voordat jullie die hebben bereikt krijgen jullie nog leuke en 'smakelijke' opdrachten voor de kiezen. Zo vallen er extra punten te verdienen met bijvoorbeeld een likeurproeverij. Herken jij de specerijen die in deze eeuwenoude likeurzijn verwerkt? Het team met de meeste culinaire kennis is de winnaar, en gaat er met de eeuwige Bourgondische roem vandoor.

Deze GPS tocht is zeer geschikt voor lekkerbekken, levensgenieters en mensen die geen innig contact hebben met hun weegschaal.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): plm. 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn , Volendam
Opties voor locatie: Het spel is te reserveren in onder andere Enkhuizen en Hoorn, maar ook in Volendam, Amsterdam en Alkmaar 
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: gebruik van GPS apparaten, 1 consumptie p.p. bij uitleg spel, gebruik spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Uitjes, likeurproeverij.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'

 

Informatie aanvragen