Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld GPS spel 'Ik hou van Holland'

GPS spel Ik hou van Holland

Een gezellig interactief GPS spel in Hoorn en omstreken: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland!' in West-Friesland!

'Ik hou van Holland' is een interactief spel dat wordt gespeeld in groepjes van 4 tot 6 personen. Met het GPS apparaat in de aanslag gaan de teams zoveel mogelijk punten verdienen. Onderweg moeten de teams vragen beantwoorden over Holland. Dat zijn geen standaardvragen, maar actuele Hollandse vragen die kunnen gaan over van alles: typisch Nederlandse lekkernijen, het Koninklijk Huis, Amsterdam of andere onderwerpen. Hebben jullie de vragen goed beantwoord, dan verdient het team punten. Hoe is het met jouw 'Ik hou van Holland' kennis gesteld, en link jij de GPS way points aan de polaroidfoto’s van de stad? Hoe goed ken jij Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam? Let goed op de gevels, bijzondere plekken in de stad, en zoek de punten bij elkaar.

Onderweg komen er ook grappige en ludieke opdrachten voorbij die alle teams tot een goed einde dienen te brengen. Met deze opdrachten kunnen jullie extra punten winnen! Welk team heeft de meeste kennis van ons mooie kikkerlandje en wie sleept de prijzen binnen?

Het 'Ik hou van Holland' GPS spel is een geweldig uitje voor een teambuildingsdag of bedrijfsuitje, omdat samenwerken belangrijk. Dus trommel je collega's of vrienden op en speel dit uitdagende en gezellige stadsspel in West-Friesland!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn , Volendam
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'GPS Culinair & Co'

 

Informatie aanvragen