Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld GPS spel 'Ik hou van West-Friesland'

GPS spel Ik hou van West-Friesland

Een superleuk GPS spel in onze eigen regio: ken jij West-Friesland op je duimpje?!

Een uniek GPS spel, dat je voor je collega's, vrienden of familie kan boeken in Westfriese steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.

‘Ik hou van West-Friesland’ is een leuke variatie op ‘Ik hou van Holland’. Met dit spel wil Westfriese Uitjes zijn naam eer aandoen en helemaal focussen op het fraaie stuk Nederland dat West-Friesland heet!

In teams gaan jullie de stad van jullie keuze in met een GPS apparaat om GPS way points te linken aan de foto's die jullie hebben meegekregen. Let goed op details op alle bijzondere plekken, geef je ogen goed de kost! Je leert de stad al snel beter kennen. Verder beantwoorden jullie vragen die met West-Friesland hebben te maken. We gaan op zoek naar twee oplossingen die met deze regio te maken hebben. Uiteraard worden er geen alledaagse vragen gesteld. Het zijn vragen die op ludieke wijze dieper ingaan op West-Friesland, bekende ‘WF-en’ (West-Friezen) en al dan niet eigenaardige Westfriese uitspraken en gewoonten. Een uitdagend spel dat jouw kennis over onze mooie regio flink op de proef stelt!

Elk goed beantwoorde vraag levert punten op. En dat is precies het doel van dit spel: punten verdienen! Daarnaast trakteren we jullie onderweg op ludieke opdrachten, die jullie teams zo goed mogelijk moeten zien uit te voeren. Deze opdrachten leveren extra punten op, en die kunnen net het verschil maken tussen winnen en verliezen! Het team met de meeste kennis van West-Friesland is de grote winnaar!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, West-Friesland
Opties voor locatie: Indien gewenst in andere steden in West-Friesland
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

 

Informatie aanvragen