Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld GPS spel 'Waar is Rudolph'?

GPS spel Waar is Rudolph?

Een supergezellig stadsspel met GPS, vinden jullie de locatie van Rudolph? 

Rudolph het rendier is verdwenen! Santa zit met zijn handen in haar... Hoe moet hij nu op tijd alle cadeautjes op de juiste plek zien te krijgen?

Niemand die weet waar Rudolph is gebleven, ook Santa niet. Daarom doet hij een beroep op de speurzin van jou en je vrienden, collega's of vrienden. Gewapend met een GPS apparaat gaan jullie teams de stad van jullie keuze in. Door foto’s te linken aan GPS waypoints, vragen te beantwoorden over de bijzondere kersttijd en opdrachten uit te voeren proberen jullie uit te vinden hoe en waarom Rudolph is verdwenen en waar hij zich nu schuilhoudt. Uitdagende vragen en leuke opdrachten in de merry merry x-mas sfeer!

Is jouw team het snelst en het slimst? Het team dat Rudolph weet te herenigen met de wanhopige Santa en bovendien de meeste vragen juist heeft beantwoord en alle opdrachten goed heeft uitgevoerd, mag zich de ‘Super Santa Helper’ van West-Friesland noemen!

Dit spannende en interactieve GPS spel is bij uitstek geschikt voor een leuk uitje met je familie, vrienden of collega's!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Enkhuizen, Hoorn , Medemblik
Opties voor locatie: en andere steden in West-Friesland
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

 

Informatie aanvragen