Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Groepsschilderij maken

Groepsschilderij maken

Maak met jouw familie, vrienden of collega's samen een schilderij!

Wat is er nou leuker voor een familiefeest, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje om samen een schilderij te maken? Het is een geweldige herinnering aan jullie dag uit, waaraan de creativiteit van alle deelnemers een bijdrage heeft geleverd. Je kunt van tevoren opgeven wat er in het schilderij verwerkt moet worden, zodat er een bepaalde lijn zit in het schilderen. Dus ook mensen die twijfelen aan hun creativiteit kunnen een prima bijdrage leveren. Je kunt kiezen om een groot doek te beschilderen, of om een drieluik te maken.

Als aan het einde van de workshop het schilderij af is, wordt er eventueel nog een leuke boodschap op de achterkant gezet. Bijvoorbeeld voor een jarige of een 'bride to be'. Er wordt met acrylverf gewerkt; schorten zijn op de locatie aanwezig. Bij de workshop is één consumptie inbegrepen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 34,50
Duur (in uren): 3 uur
Locatie: Hoorn
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding docente, gebruik van alle schildermaterialen,1 drankje p.p., huur locatie, gebruik schorten.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

 

Informatie aanvragen