Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Haka

Haka - voor de power mannen!

Lachen, gieren, brullen, gooi je mannelijkheid in de strijd: Hakaaaaaaa!!!

Baal jij als man ook van al die geëmancipeerde vrouwen? En ben je het helemaal zat om in haar schaduw te moeten staan? Verlang je ernaar weer in je oerkracht te komen en zo opnieuw de onweerstaanbare Tarzan te kunnen uithangen?

Als je gewoon zin hebt om met vrienden of collega’s even lekker een uurtje te lachen, te gieren, te brullen én sportief bezig te zijn, dan is dit de workshop voor jou!

Geen diepgaande processen, transformaties of loslaatsessies. Nee joh, daar is dit uurtje vermaak veel te grappig voor! Wat je wel kunt verwachten is de basis van de ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Eén van de bekendste haka’s is de Ka Mate, die al jarenlang door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd wordt uitgevoerd.

Bedenk dat je behoorlijk fysiek in actie komt: brullen, stampen en nog veel meer. Wedden dat je ineens anders naar de echte man zult gaan kijken? Deze workshop is zeer geschikt voor collega’s, voetbalmaten, kroegtijgers en huisvaders! Kom van die bank af en doe mee met de Powerrrrrr Haka!!!!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 25,00
Duur (in uren): 1 uur
Opties voor locatie: of buiten in het park. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een passende locatie binnen.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding Hakadocent, reiskosten Hakadocent
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Powerkiten'

 

Informatie aanvragen