Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Highland games West-Friesland

Highland games West-Friesland

Het stoere uitje voor dappere strijders (M/V) met spierballen en hersens!

Is het tijd voor een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Dit is een echt 'steek je handen uit de mouwen uitje', want tijdens dit originele dagje uit zijn jullie spierballen niet onbelangrijk... Dus stroop je mouwen op en ga aan de slag, want zoals de Schotten zeggen: 'Ai laddie and lassie, let's get to work!'

De Highland Games zijn honderden jaren geleden ontstaan in, zoals de naam al zegt, de Hooglanden van Schotland. Deze wedstrijden werden georganiseerd om de Schotse clans de mogelijkheid te geven voor het oog van hun koning te laten zien wie het meest waard was. Pluspunt voor de Schotse koning: hij kon meteen zien welke mannen sterk genoeg waren waren voor rekrutering in het leger! Zulke spelen scheiden immers de knapen van de mannen! (En anno nu de meiskes van de vrouwen.)

Wat is de bedoeling tijdens dit stoere uitje?
Nadat jullie teams hebben gevormd volgt een duidelijke uitleg. En dan is het tijd om te laten zien wat jullie aan power in huis hebben. In de komende uren gaan we jullie testen op diverse disciplines: kracht, teamspirit, communicatie, samenspel, en niet te vergeten een heleboel lol. Jullie leggen de beproevingen af onder luid gejuich en het kritisch oog van de medestrijders. Hilariteit gegarandeerd!

De teams ontmoeten elkaar in verschillende krachtmetingen; denk aan touwtrekken, jutezak werpen, paalwerpen, de reuzenslalom en tonnen rollen. Maar niet alleen op kracht behalen jullie de punten, want tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Aan het einde van deze oergezellige middag mag iedereen uitpuffen in een gezellige brasserie, en vindt onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats. Het winnende team gaat naar huis met leuke prijzen.

Highland Games van Westfriese Uitjes biedt van alles wat, en is daarom zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsuitjes. Uiteraard hebben wij gekozen voor ongevaarlijke spellen die ook door de minder sterke heren en dames zijn uit te voeren.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Hoorn , West-Friesland
Opties voor locatie: Julianapark te Hoorn, of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Personen aantal: 11-25 personen
Bij minder dan 15 deelnemers: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: Begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik van alle spelmaterialen Highland Games, vervoer heen/retour alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars, 1 drankje per persoon ter plaatse.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook Parkgolf

 

Informatie aanvragen