Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Hoelahoopen!

Hoelahoopen!

Doe je hoelahoop om en gooi je heupen in de strijd!

Was jij vroeger ook zo dol op hoelahoopen? Dit is je kans om op een professionele manier deze leuke manier van bewegen opnieuw te ontdekken of voor het eerst onder de knie te krijgen.Tijdens de workshop komen verschillende combinaties aan bod, waarbij taille, heupen en handen aan het werk worden gezet. Ook komen tijdens de workshop basis hoelahooptrucjes en 'off body hooping' (de hoepel buiten het lichaam laten draaien) aan bod. Hoopdance kan worden gezien als combinatie van fitness en dans met een hoepel.

Om er een beetje in te komen starten we met een warming up. Daarna  zijn er fun- en fit-elementen, zoals rennen met de hoepel, door de hoepel heen springen, en de 'Egyptian walk'. De workshop wordt afgesloten met een cooling down, zodat je niet met spierpijn naar huis gaat! Geschikt voor jong en oud, en ook de heren kunnen hier rustig aan meedoen. Een grappige workshop in Hoorn waarbij je in makkelijk zittende kleding eens helemaal 'uit je comfort zone' gaat!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 29,95
Duur (in uren): 1,5 uur
Locatie: Hoorn
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding docente, gebruik hoelahoop, zaalhuur, flesje water.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Buikdansen'

 

Informatie aanvragen