Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld 'Jongens tegen de meiden' quiz

Jongens tegen de meiden quiz

De eeuwenoude 'battle': de mannen tegen de vrouwen!

Altijd al willen weten wie de beste is: de jongens of de meisjes? De meisjes kunnen niet autorijden en de jongens kunnen niet twee dingen tegelijkertijd doen. Zeggen ze, maar de meningen zijn verdeeld.  Tijdens deze gezellige quiz in West-Friesland kan er voorgoed afgerekend worden met alle vooroordelen! Er zijn verschillende spelrondes en opdrachten om te bepalen welke sekse nu echt de beste is. Dit zorgt uiteraard voor hilarische taferelen. Er komen zowel verschillende onderdelen uit TV programma's zoals het Letterpakken spel en Ranken, als andere uitdagende spellen aan bod. Dus roep je vrienden, familie of collega's bij elkaar en speel dit geweldige spel! Uiteraard huldigen we aan het einde het winnende team. Want er kan er maar één de beste zijn...

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 21,-
Duur (in uren): plm. 2 uur 
Locatie: Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen we de quiz op uw eigen locatie.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Verdere mogelijkheden : Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook: 'The big tasty quiz'

 

Informatie aanvragen