Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Mannetje van de radio

Mannetje van de radio

Het origineelste en leukste teamuitje van Noord-Holland!

‘Mannetje van de radio’ is een unieke muziek- en entertainmentquiz die je alleen bij Westfriese Uitjes kunt boeken. Deze quiz bestaat uit een aantal radiospelletjes, waarvoor je geen uitgebreide muziekkennis hoeft te hebben en waaraan iedereen kan meedoen. Bij deze quiz geen saaie en moeilijke muziekvragen. Zelfs de meest passieve collega, oom of tante of andere saaie sok in jullie gezelschap zal het niet voor elkaar krijgen om stil te blijven zitten met deze grappige spellen!

Dit spectaculaire muziekfestijn bestaat uit meerdere ronden vol grappige, bijzondere en uitdagende opdrachten. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten? Een greep:

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

K Mannetje van de radio uitje muziek quiz hoorn west frieslandDubbel dutch Hoe goed kun jij luisteren? We spelen twee bekende nummers tegelijkertijd af, je gehoor wordt maximaal getest! Herken jij de deuntjes?

Bingo Iedere speler krijgt een bingo kaart. Luister goed, herken de nummers en streep ze af op je kaart. Heb jij als eerste bingo? Dan verdien je punten voor het team!

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt. Dus zing uit volle borst mee!

Dit is een kleine selectie uit de spellen die we in ‘Mannetje van de radio’ hebben opgenomen. Het evenement is vanwege de noodzakelijke samenwerking zeer geschikt voor een teambuilding uitje, en biedt toch ontspanning en erg veel lol. Dus boek deze geweldige en originele quiz en praat volgend jaar nog na hoe jouw team het voor elkaar gekregen heeft om er met de overwinning vandoor te gaan!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 21,-
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst kun je deze activiteit op een eigen locatie te boeken.
Personen aantal: 11-25 personen
Prijs bij minder deelnemers dan 12 personen op aanvraag. Prijs bij grote groepen vanaf 30 deelnemers tevens op aanvraag, dan wordt er een groepsprijs aangeboden.
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook stadsspel 'Pubquiz'

 

Informatie aanvragen