Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Pub Games

Pub Games

Doe de leukste kroegentocht in heel Noord-Holland: wie is de grootste kroegtijger?!

Pub games in Hoorn: een kroegentocht met leuke spellen! Gezellig met je vrienden, familie of collega's op pad, lang leve de lol! Jullie bezoeken in totaal drie kroegen. Alle Pub game locaties hebben hun eigen sfeer en uitstraling. In elke kroeg speel je gedurende ruim een half uur leuke spellen. Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende locatie!

In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' met een Hollands kroegenspel. Denk aan het houten bordspel 'Sjaken' (een West-Friese variant van Keezen), een uitdagende mini pubquiz, grappige hoorspelen of het 'Vijf seconden spel'. Vooral bij het laatste spel gaat het om snelheid en kennis! Op elke locatie word je op een andere vaardigheid getest. De winnaars van deze spellen worden in de laatste kroeg uitgeroepen tot 'Pub game winnaar van de dag'. De Pub games staan garant voor een oergezellige en geslaagde middag of avond. Zij ontvangen behalve een leuke prijs ook de eeuwige roem!

Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een portie bitterballen of een bittergarnituur worden besteld. Let op: de spellen zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Duur (in uren): plm. 2,5 tot 3 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik
Opties voor locatie: Indien gewenst kan deze activiteit ook worden geboekt in Enkhuizen, Alkmaar en Medemblik
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken, maar betaalt u voor 10 personen.
De activiteit is inclusief: Begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik van alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars.
Verdere mogelijkheden : € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen € 23,= p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Deze activiteit is ook te reserveren met een 3 gangen diner erbij. Klik hier voor meer informatie.

Andere mensen bekeken ook 'Foto Challenge'

Informatie aanvragen