Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Pubgames dinertour!

Pubgames dinertour!

Gezellige kroegspellen wisselen we af met een heerlijk 'pubfood' diner!

Pub games... een kroegentocht inclusief leuke kroegspellen met een heerlijk driegangen-pubdiner! Gezellig met je familie, collega's of vrienden op pad. Deze activiteit = 100% garantie op lol! Er worden in totaal drie kroegen bezocht. In de eerste kroeg starten we met een paar lekkere hapjes en een gezellig spel. In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' tijdens een Hollands kroegenspel. Dit kan het 'Vijf seconden spel', een mini pubquiz, de Toren van Pisa of een ander gezelschapsspel zijn; in iedere kroeg word je op een andere vaardigheid getest. Vervolgens gaan we naar het tweede café voor het hoofdgerecht en het volgende uitdagende spel.

Alle pub game locaties hebben hun eigen uitstraling en uiteraard oergezellige sfeer. Reken maar dat jullie fanatiek worden! Op de laatste locatie strijden we na het nagerecht om de hoofdprijs! De winnaar van de dag ontvangt behalve een leuke prijs ook de eeuwige roem!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 48,00
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik
Opties voor locatie: Indien gewenst kan deze activiteit ook geboekt worden in Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik alle spellen en materialen, heerlijk driegangen-pubdiner, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars.
Verdere mogelijkheden : € 52,- p.p. (excl. btw) tot 25 personen € 48,- p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Deze activiteit is ook te reserveren zonder een driegangendiner, dus alleen met spellen en 3 drankjes p.p.  Klik hier voor meer informatie.

Andere mensen bekeken ook 'Pubquiz dinerspel'

Informatie aanvragen