Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Pubquiz!

Pubquiz!

Een pubquiz in jouw lievelingsthema: gezellig quizzen en strijden om de eeuwige roem! 

Een quiz is een geweldige activiteit voor een gezellige vriendendag, familiefeest of bedrijfsuitje. Muziekfragmenten, "Raad jij de reclametune", vragen waarbij je het antwoord meteen weet of misschien toch even diep over moet nadenken... Dit alles over het thema 'Film & Muziek', 'Ik hou van Holland', 'Mannen & vrouwen' of algemene kennisvragen. Leuke vragen, gekke vragen en doordenkvragen, ze zitten er allemaal tussen. De quiz is heel divers: we stellen niet alleen onze uitdagende vragen maar je speelt ook uiteenlopende spelrondes. Onze enthousiaste quizmaster legt jullie tijdens deze supergezellige middag of avond het vuur behoorlijk aan de schenen! De handen boven de quizknoppen, goed opletten en drukken maar. Iedereen wordt gegarandeerd bloedfanatiek!

Welk team is het snelst, en zal tot frustratie van de andere teams laten zien dat het de meeste kennis in huis heeft? Dat team is de winnaar van een leuke prijs!

Heb jij een ander thema in gedachten voor de quiz, dan kunnen wij deze op maat voor je maken.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 21,-
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Purmerend, Volendam, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen we de quiz op uw eigen locatie.
Personen aantal: 11-25 personen
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.

Andere mensen bekeken ook 'Barrelen & borrelen'

 

Informatie aanvragen