Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Puzzeltocht 'Tour de Step'

Puzzeltocht Tour de Step

'Step it up' op je step! Op deze grote steps raas je door mooie Westfriese steden.

Op een originele, ludieke en gezellige manier de stad verkennen? Stap op de step!

Neem met je team, familie of vrienden voor de verandering eens de step, en rol door het centrum, het havengebied en langs nog meer mooie plekken in Hoorn of Enkhuizen. Hoe is jouw kennis van Hoorn en omstreken? Leuke weetjes en vragen passeren de revue. 'Step it up'!

Voor aanvang van de Tour de Step Puzzeltocht verdelen jullie je in groepjes. Elk team krijgt vervolgens een vragenlijst, instructie, een step, en ja hoor, een duwtje in de goede richting!

Na de puzzeltour kunnen jullie op de eindlocatie in een gezellige brasserie genieten van een lekker drankje. Ondertussen worden de antwoorden nagekeken. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord, gaat er vandoor met de prijzen en de eeuwige roem!

De steps zijn grote professionele steps waar iedereen mee uit de voeten kan.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Duur (in uren): plm. 2  uur (incl. prijsuitreiking + 1 drankje p.p.)
Locatie: Hoorn , Noord-Holland
Opties voor locatie: Hoorn, of indien gewenst elders in Noord-Holland
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p., gebruik professionele step, vragenlijst, prijzen winnaars.
Verdere mogelijkheden : Bij de boeking wordt eenmalig een borg van € 250,= in rekening gebracht. Dit bedrag zal worden teruggestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Uitjes.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Parkgolf'

Informatie aanvragen