Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Ranking your team

Ranking your team

Speel dit geweldige spel met jouw familie, collega's of vrienden. Ranking your team = 100% hilariteit!   

Bij deze binnenactiviteit is het de bedoeling om elkaar zo goed mogelijk in te schatten. Hoe beoordeel jij je collega's, vrienden of teamleden. En hoe beoordelen ze jou? Denken jullie elkaar goed te kunnen inschatten? Ga af op je kennis en je intuïtie, en 'rank' jouw medespelers!

Ranking your team lijkt op het TV programma Ranking the Stars, een programma waarbij de andere spelers aan de hand van ludieke vragen moeten worden ingeschat. Ook onze quizmaster zal de meest uiteenlopende 'rank' vragen stellen. Daarnaast passeren 'het verboden woord' of 'gok de stelling' de revue. Alle teams gaan gegarandeerd fanatiek voor de winst! Kortom: een uitdagend, hilarisch en afwisselend spel waarbij jij aan het eind door alle humor en onthullingen meer van je vrienden, familieleden of collega's te weten bent gekomen dan je had gedacht.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 21,-
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Purmerend, Noord-Holland, West-Friesland
Personen aantal: 11-25 personen
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Moord in Hoorn'.

 

Informatie aanvragen