Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Rondje Hoorn

Rondje Hoorn

Leer de VOC-stad Hoorn kennen te voet en vanaf het water! 

Hoorn kent talloze mooie plekjes; er is veel te zien in deze prachtige oude stad. De ontdekkingsreis door Hoorn begint met een boottocht onder begeleiding van onze vrolijke schipper. Onder het genot van een drankje vertelt hij leuke verhalen over alle locaties en mooie plekjes die je passeert. In deze rustig tuffende sloep en met het kabbelende water om je heen kom je helemaal tot rust!

Na 45 minuten varen is het tijd om weer voet op vaste bodem te zetten, en neemt onze humorvolle stadsgids het stokje over. Deze gids gaat met jullie door het centrum en het havengebied van Hoorn. Hofjes, oude kloosters, verhalen over boefjes en helden, J.P. Coen, de weeskinderen, het oude ziekenhuis, schuinsmarcheerders die het ruime sop kozen, van alles passeert de revue. Na deze middag neem je een hoop bijzondere feiten en verhalen mee naar huis!

Kortom: een geweldige tocht door Hoorn zowel op het water als aan wal. Het is ook mogelijk om te starten met de stadswandeling en vervolgens de boottocht te doen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): 1 uur en 45 minuten
Locatie: Hoorn
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: Boottocht haven/centrum Hoorn, 1x drankje p.p. gedurende boottocht, begeleiding schipper, begeleiding professionele stadsgids. In totaal is het 45 minuten varen en 1 uur wandelen.
Verdere mogelijkheden : U kunt zelf de volgorde bepalen: eerst varen en dan wandelen of omgekeerd. Wij houden ook rekening met de opstapplaatsen indien gewenst.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Informatie aanvragen