Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Foto challenge!

Selfie game!

'Strike a pose'..... en klikken maar. Speel dit 'Selfie Game' waarbij creativiteit & lol de hoofdrol spelen!

'Selfie Game' is een leuk en uitdagend spel dat je in de binnenstad van Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam speelt! Gewapend met camera, vragen en opdrachten gaan jullie in een gezellige stad op zoek naar bijzondere plekken om daar een ludieke foto te maken. 'Strike a pose': verzin zoveel mogelijk originele manieren om van jullie teamfoto de winnende foto te maken. De activiteitenbegeleider geeft punten aan de meest originele foto per foto locatie. Tijdens het spel beantwoord je tevens de uitdagende vragen en zoek je naar de 'hints' die je leiden naar de volgende 'foto challenge locatie'. Welk team is het meest creatief, slim en snel?! Het team met de meeste punten is de winnaar en gaat er vandoor met de eeuwige roem. En een leuke prijs natuurlijk.... Schuilt er in jou ook een top fotograaf?! De 'Selfie Game' is een zeer geschikte activiteit voor je bedrijfsuitje, familieuitje, vriendendag of andere gelegenheid.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,95
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag.
De activiteit is inclusief: Begeleiding Westfriese Uitjes, prijzen voor het winnende team, 1 drankje p.p. Hollande bar bij de prijsuitreiking, gebruik van alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'GPS spel Culinair & Co'

 

Informatie aanvragen