Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Smartlappen zingen

Smartlappen zingen

Amsterdamse smartlappen zingen in West-Friesland.

Samen met een ras-Amsterdamse accordeonist schrapen we de keel om luidkeels alle 'gouwe ouwe' nummers mee te zingen. Van de 'Hazes Medley' tot aan bekende nummers van Johnny Jordaan, er komt van alles voorbij in dit 1,5 uur durende Amsterdamse feestje. Onze accordeonist heeft een zangboekje voor alle deelnemers, zodat de iedereen kan meezingen. Het eerste uur van de workshop gaan we lekker zingen om de stembanden op te warmen en jullie zangtalent te prikkelen. Het laatste half uur van de workshop gebruiken we voor het opnemen van een cd. De cd gaat na de workshop mee naar huis als een geweldige herinnering aan een oergezellige middag of avond!

Zing je vals of haal je net niet die ene noot, het maakt niet uit: 'Gewoon lekker lallen!' Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten tijdens deze Amsterdamse workshop in West-Friesland!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 32,50
Duur (in uren): 1,5 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Volendam, West-Friesland
Opties voor locatie: Een gezellige horeca locatie in Hoorn. Indien gewenst is deze workshop is ook te reserveren in Enkhuizen, Volendam, Medemblik of elders in West-Friesland.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding accordeonist, gebruik alle materialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, cd met opname van de zangkunsten.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Rappen'

 

Informatie aanvragen