Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Stadswandeling West-Friesland

Stadswandeling West-Friesland

Een stadswandeling door een leuke stad in West-Friesland, wandelen en genieten!

Onze enthousiaste en vrolijke gids vertelt je op humoristische wijze alles over de rijke geschiedenis van deze VOC-stad. Geniet van de bijzondere stadstuinen en het sprankelende havenkwartier. Kom meer te weten over de geschiedenis van de scheepsjongens van Bontekoe en J.P. Coen. Er is ontzettend veel te vertellen over Hoorn of een andere mooie stad in West-Friesland. Hoorn is een stad die al meer dan 700 jaar oud is en vroeger een levendige handelsstad was. Onze gids leidt je langs stille hofjes in de binnenstad en over de Roode Steen waar altijd drukte en gezelligheid heerst.

Je kunt op verschillende locaties in de stad starten met deze wandeling: in de haven, bij het station of bij de Oosterwal (aan de rand van het centrum). Uiteraard is de wandeling aan te vullen met een arrangement: koffie en gebak of een drankje met bittergarnituur. 

Deze wandeling kan ook worden georganiseerd in Enkhuizen of Medemblik. Neem contact op voor meer informatie.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 9,50
Duur (in uren): 1,5 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Puzzel & walk' met likeurproeverij

Informatie aanvragen