Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld The big tasty quiz!

The big tasty quiz!

Een appetijtelijk en vrolijk spel, 100% lol garantie met deze quiz!

Deze quiz is een smakelijke uitdaging voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! Onze 'Big Tasty Quiz' is een interactieve quiz waarbij de teams met elkaar een 'Big 'n Tasty' strijd aangaan! Verschillende ronden passeren de revue. Onze quizmaster stelt je vragen over allerlei culinaire zaken, en gaat je kennis grondig testen. Blijkt straks dat jij stiekem een echte keukenprins(es) bent? Of ben je meer een kroegganger en weet jij meer over drankjes en andere aanverwante culinaire zaken?

Onze vragenronden worden afgewisseld met leuke uitdagende opdrachten. Wat denk je van spannende hoorspelen zoals 'Raad de TV kok', of grappige muziekvragen? Of misschien ben je beter in het raden van welke ingrediënten in een bepaald gerecht worden verwerkt? De hilarische ronde 'Raad het gereedschap', zorgt ervoor dat nu echt duidelijk wordt wie zelf liever achter de potten en pannen staat en wie er liever de voorkeur aan geeft om het koken over te laten aan iemand anders.

Uiteraard komen er ook verschillende proeverijen langs, waaronder een lekkere likeurproeverij. Kun jij de specerijen en vruchten herkennen in onze speciale VOC-likeuren? Kortom: er staat je een zeer smakelijke en gezellige middag of avond te wachten. Uiteraard krijgen de winnaars een leuke prijs!

Begint je maag al te knorren bij alle 'heerlijke' vragen en opdrachten die voorbij komen? Boek dan dit appetijtelijke uitje!

Deze activiteit is zeer geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, teambuildingsuitjes en vriendendagen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 24,-
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Alkmaar, Bergen, Egmond, Enkhuizen, Hoorn , Medemblik, Purmerend, Schagen, Zaanstreek, Noord-Holland, West-Friesland
Opties voor locatie: Indien de quiz op uw eigen locatie plaatsvindt, is de prijs lager dan bovengenoemde prijzen. 
Personen aantal: 11-25 personen
Minimum 12 personen
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, 1 drankje p.p. Hollandse bar, zaalhuur, een likeur proeverij.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Ik hou van Holland quiz'

 

Informatie aanvragen