Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
sfeerbeeld Westfriese Rally

Westfriese Rally

Wie niet snel is, moet slim zijn… Het leukste teamuitje in West-Friesland!

Hoe leer je de regio West-Friesland heel goed kennen? Door een uitdagende rally te rijden! Iedere deelnemer ontvangt een vragenlijst/routebeschrijving, dus zet je kilometerteller op 0 en starten maar! Met een heuse rally puzzel je jezelf een weg door deze mooie regio. Dorpjes en plekken waar je nooit eerder aan hebt besteed, passeer je tijdens deze uitdagende tocht. Ontcijfer de cryptische vragen, kijk goed mee onderweg, dan arriveer je na zo'n 1 1/2  uur rijden bij je eerste stop, een gezellige oudhollandse dorpskroeg. 

Na een pauze met koffie of thee met lekkers, is het tijd om je route weer te vervolgen in West-Friesland, op naar de finish! Op deze bijzondere locatie met groene en Westfriese vergezichten is de prijsuitreiking onder het genot van een borrel. Het team dat de meeste vragen goed beantwoord heeft, is de grote winnaar en ontvangt een leuke Westfriese Uitjes prijs! Wie niet snel is, moet slim zijn….  De rally wordt gereden met eigen vervoer.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 19,50
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Hoorn , Midwoud
Opties voor locatie: start in Hoorn lange rally. Korte rally start in Midwoud. 
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: De rally van 4 uur is inclusief: koffie met lekkers op pauzelocatie, 1 drankje p.p. op de eindbestemming, prijs voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding van Westfriese Uitjes. Bij de 'halve rally' is inbegrepen: 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, begeleiding Westfriese Uitjes, de routebeschrijving.
Verdere mogelijkheden : Prijs rally 4 uur: € 24,95 (exclusief btw) tm 25 personen.  Prijs rally 4 uur: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen Prijs 1,5 uur: (een 'halve' rally rijden): € 17,50 p.p. (excl. btw) Optioneel: Het is mogelijk om een lekker diner te nuttigen op de eindlocatie. Meer informatie op aanvraag!
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Solex rijden'

Informatie aanvragen