Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen
Workshop tapas maken

Workshop tapas maken

Waan je in Zuid Europa met deze heerlijke mediterrane hapjes!

De workshop begint met een introductie over de Spaanse keuken en een uitleg over de verschillende tapas en hun recepten. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag voor het gezamenlijke einddoel: een uitgebreide 'Tapas maaltijd' bereiden! Er worden diverse tapas gemaakt met vlees, vis en vegetarische ingrediënten. Van onze gezellige en ervaren kok leer je al snel de kneepjes van het vak. Tijdens de workshop heb je alle gelegenheid om vragen te stellen en bij elkaar te kijken.

Als alle tapas zijn bereid is het tijd om elkaars resultaten uitgebreid te proeven! Bij de gerechten wordt uiteraard een lekker drankje geserveerd. Je kunt kiezen uit een lekker biertje, fris of een heerlijk glaasje wijn. Zijn er dieetwensen, dan is het mogelijk om hier rekening mee te houden. 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 32,50
  • Prijs € 35,- p.p. (excl. btw) 10-29 personen
  • Prijs € 32,50 p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen
Duur (in uren): 2,5 tot 3 uur
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Personen aantal: minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding kok, gebruik materialen, ingrediënten alle tapas, 3 consumpties p.p. (wijn, bier, fris).
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook Dinerquiz 'Ik hou van Holland'

 

Informatie aanvragen